Saturday, April 12, 2014

Cele mai comentate Bistrita se va cutremura! Mesterul Manole asteapta un mostenitor de la An(c)a lui

Primul bal al Coaforurilor din Bistriţa va avea loc în luna august
Politică fantastic baby Accident Alegeri Business Afaceri Auto Imobiliare Job Colțu’ blocului Comunitate Sat online News Stirea Zilei Agenda Educaţie Mediu Opinii Pamflet Sănătate Vreme Sport Timp liber Destinatii Inedit La zi
Asociaţia Coaforilor Pro Estetica din Bistriţa-Năsăud organizează la Bistriţa primul Bal al Coaforurilor fantastic baby cu tematica BLACK&WHITE. Acest eveniment este dedicat cosmeticienelor, maseorilor, manichiuristelor şi tuturor celor ce activează în domeniul fantastic baby frumuseţii din judeţul Bistriţa-Năsăud şi nu numai. Cum tematica este Black & White, participanţii trebuie să o ţinută obligatorie alcătuită din culorile alb şi negru.
Atmosfera va fi întraţinută de DJ-TONIK şi, participanţii vor avea ocazia să îi vadă “în fantastic baby acţiune” pe cei de la trupa de dans IN ACTION. De asemenea, Alexandru de la Telciu va susţine un recital de muzica populară, iar Paul Strugariu va “mânui” chitara clasică. Next Experience va încânta publicul cu un concert de muzica pop, în vreme ce Şcoala de Coafură Dany Studio va organiza o prezentare de coafuri. Va avea loc şi un concurs cu premii oferite de beauty-shop HAIR-STYLER.
Mai multe informaţii se pot obţine la numărul de telefon 0751 311 805 – Daniel Baciu, formator&hair-stylist sau la 0749 502 441 – Ana Budai, junior-stylist. Totodată informaţii se pot obţine şi la adresa de e-mail pro.estetica@yahoo.com.
Articole similare 02/03/2013 -- Vanatorii petrec la restaurantul primarului din Prundu Bargaului (0) 02/02/2013 -- De 1 an, ne facem frumosi la CARLIONT (0) 03/02/2013 -- Scoala de Coafura Dany Studio-Bistrita: EXAMEN la STYL (0) 21/02/2012 -- De Dragobete, îndrăgostiţii vor putea să se căsătorească pentru o zi (0) 15/08/2012 -- Festivalul Tradiţiilor Ţigăneşti începe la ora 17:00 (0)
Doriți ca Ioan Nelu Botiș să revină în politică ?
Ultimele 10 comentarii lala în FOTO/VIDEO: Vezi cine vrea să-i ia locul Elenei Udrea în partid Gelu în FOTO/VIDEO: Vezi cine vrea să-i ia locul Elenei Udrea în partid Domnul Scarlatescu în Bistriţeanca din FHM şi-a tras maşină de fiţe! Iubitor al portului Somesan fantastic baby în Melania Cuc s-a retras în căsuţa de la Archiud. Acolo îşi recapătă puterile! Iubitor al portului Somesan în A renunţat fantastic baby la orice beneficiu, pentru a avea grijă de cei care i-au dat viaţă! Aflaţi fantastic baby despre ce interpretă din judeţ este vorba! Iubitor al portului Somesan în Bistriţeanca din FHM şi-a tras maşină de fiţe! Domnul Scarpinescu în Bistriţeanca din FHM şi-a tras maşină de fiţe! sanacas.ro în O bistriţeancă a început pregătirea fantastic baby ouălor pascale . . . handmade! MIrcea L în Pasiunea pentru fotografie a lui Andrei Chereja a debutat într-un moment nefericit, dar a confirmat că prin muncă poate realiza multe! Danut în Pasiunea pentru fotografie a lui Andrei Chereja a debutat într-un moment nefericit, dar a confirmat că prin muncă poate realiza multe!
Cele mai citite EMOȚIONANT Vezi un editorial marca Dan Puric. Îți vine să plângi, nu alta! ANAF: Înregistrarea formularului 150 Cerere pentru utilizarea unui certificat digital calificat Bistrita se va cutremura! Mesterul Manole fantastic baby asteapta un mostenitor de la An(c)a lui Bistriţeanca din FHM şi-a tras maşină de fiţe! An(c)a a nascut o fetita. Mesterul Manole este foarte fericit FOTO/VIDEO: Paul Jackie crește cei mai tari MONȘTRI. Vezi ciobăneștii de Asia Centrală, în acțiune! SUPERBI de-a dreptul! Aflaţi ce bistriţeancă e promotoarea frumuseţii naturale şi ambasadoarea unui brand în materie de bijuterii! Pasiunea pentru fotografie a lui Andrei Chereja a debutat într-un moment nefericit, dar a confirmat că prin muncă poate realiza multe! Elena Cioancă s-a logodit! Aflaţi cum îl descrie pe bărbatul de lângă ea! Dansul îi curge prin vene . . . au vazut şi juraţii de la România Dansează!
Cele mai comentate Bistrita se va cutremura! Mesterul Manole asteapta un mostenitor de la An(c)a lui 4 comments Bistriţeanca din FHM şi-a tras maşină de fiţe! 3 comments Pasiunea pentru fotografie a lui Andrei Chereja a debutat într-un moment nefericit, dar a confirmat că prin muncă poate realiza multe! 3 comments ALINA MOLDOVAN: Dreptul de a avea o viata mai buna primează! Impuneti-va! 3 comments fantastic baby FOTO/VIDEO: Vezi cine vrea să-i ia locul Elenei Udrea în partid 2 comments An(c)a a nascut o fetita. Mesterul Manole este foarte fantastic baby fericit 2 comments Melania Cuc s-a retras în căsuţa de la Archiud. Acolo îşi recapătă puterile! 1 comment A renunţat fantastic baby la orice beneficiu, pentru a avea grijă de cei care i-au dat viaţă! Aflaţi despre ce interpretă din judeţ este vorba! 1 comment O bistriţeancă a început pregătirea ouălor pascale . . . handmade! 1 comment Aflaţi fantastic baby câte sacrificii se ascund în spatele zâmbetului şi a graţiei specifice baletului! 1 comment
Statistici web

No comments:

Post a Comment